Kaas en Bier avond 2022

-Kaas & Bier avond 2022-
Beste ouders, leden en sympathisanten,
Het jaar 2022 is een jaar dat we allemaal niet snel zullen vergeten. Maar wat wij vooral niet gaan vergeten waren de 11 fantastische dagen in Neerpelt.
Tijd dus om deze fantastische dagen nog eens op te frisse! U wil natuurlijk weten wat uw teergeliefde zoon daar 10 dagen heeft uitgestoken aan de zijde van Achilles. Of liever gewoon gezellig samenzijn? De perfecte avond trouwens om een babbel te slaan met de leiders die elke zaterdag klaar staan voor jullie jonge knapen. Nog maar net lid? Kom dan zeker eens kijken, we geven u graag de nodige uitleg op al uw prangende vragen!
Begint de goesting al te komen?
Wij zien jullie graag allemaal komen op onze Kaas & Bier avond zaterdag 15 oktober om 18u in het JOC gelegen op fortbaan, 2870 Puurs. We gaan van start met het buffet om 18u30.
Het buffet zal bestaan uit een rijk gevulde kaasplank met de nodige bijgerechten en aangepaste bieren. Ben je geen van kaas? Geen probleem: Ook dit jaar is er weer een heus breughelbuffet voorzien. Dit alles zal u doorlopend aangeboden worden tot aan het desserten buffet
Inschrijvingen
De inschrijvingen lopen tot maandag 10 oktober. U kan u inschrijven via onderstaande tool.
Hoeveel zal dat grapke kosten?
Voor volwassenen bedraagt de prijs €18, voor kinderen (onder 12 jaar) is het €12. Voor deze democratische prijs kan je à volonté van al het eten genieten. Betalen doe je de avond zelf.
Wij hebben er alvast veel goesting in hopelijk jullie ook.
Leiding KSA Puurs