Kampwoepie 2024

 

inschrijvingslink kamp 2024

PDF versie van de kampwoepie 2024

 

 

 

Inhoudstafel

Woordje van den BL
Kennismaking
Kampinfo
Info Knapen
De kookploeg
Oproep sponsoring
Speelhoek

Kampinkopen doen? Vergeet zeker niet langs onze trooperpagina te gaan! Zo helpt u onze vereniging aan een extra centje zonder dat het u iets kost!

 

trooper.be/ksapuurs

 

WOORDJE VAN DEN BL

 

Beste leden, ouders en sympathisanten,

Dit jaar is het aan mij de eer om jullie welkom te heten bij de laatste woepie van het jaar, namelijk de KAMPWOEPIE!!

Jammer genoeg wilt het uitdelen van deze woepie zeggen dat ook dit werkjaar weer veel te snel tot zijn einde aan het lopen is. Het einde van een werkjaar betekent ook dat mijn persoonlijk favoriete tijd van het jaar voor de deur staat.

HET KAMP!!!

Het kamp is tien dagen KSA aan één stuk, wat kan een mens nog meer wensen. Ook dit jaar doen we ons best om er een fantastische beleving te maken bomvol met super leuke herinneringen. Hopelijk hebben jullie er evenveel zin in als wij!!

In deze kampwoepie kan u alle nodige informatie vinden over het kamp. Mochten er na het lezen van deze woepie toch nog vragen of opmerkingen zijn kan u deze altijd stellen door een berichtje te sturen naar 0472 63 05 47 of een mail naar wouterliekens@ksapuurs.be. Van 1 tot 26 juni gaat de voorkeur uit naar mails vanwege mijn examens. Veel leesplezier en hopelijk tot op kamp!

Wouter

 

 

EVEN KENNISMAKEN...

Gegroet dappere KSA’ers,

Mijn naam is Dimitri, en ik ben een piloot met een ongewone geschiedenis. Terwijl de meeste piloten de wereld rondvliegen, ben ik al geruime tijd gevangen in een heel ander soort avontuur: het Jumanji-spel. Ja, je hebt het goed gehoord. Ik ben niet alleen een piloot, maar ook een overlever van de onvoorspelbare uitdagingen en gevaren van Jumanji.

Ooit begon mijn avontuur als een gewone dag tot ik een mysterieus bordspel ontdekte dat mijn leven voorgoed zou veranderen. Voor ik het wist, werd ik opgeslokt door de betoverende wereld van Jumanji, een plek vol wilde dieren en stammen, gevaarlijke valstrikken en intrigerende puzzels.

In de loop der jaren heb ik geleerd om te navigeren door de vele lagen van dit vreemde en fascinerende spel. Als piloot heb ik altijd vertrouwd op mijn vaardigheden om te overleven en problemen op te lossen, en die vaardigheden zijn in Jumanji vaak op de proef gesteld. Ik heb vrienden gemaakt, vijanden bestreden en onvergetelijke avonturen beleefd, allemaal in de hoop ooit een weg terug te vinden naar mijn eigen wereld.

Hoewel het soms ontmoedigend is om te weten dat ik vastzit in Jumanji, blijf ik optimistisch. Elke dag is een nieuwe kans om te leren, te groeien en te overleven. En wie weet, misschien vind ik ooit de oplossing om te ontsnappen en terug te keren naar de echte wereld, waar ik het meest thuis ben. Maar tot die tijd zal ik blijven vliegen, zowel letterlijk als figuurlijk, in de wildernis van Jumanji.

 

 

 

Hallo KSA’ers,

Mijn naam is Benji. Ik ben degene die bekend staat als als de onverschrokken krijger uit de wereld van Jumanji. In de diepten van de dichte jungle en op de gevaarlijke paden van het spel, ben ik de belichaming van onoverwinnelijkheid en moed. Mijn krachten zijn niet alleen fysiek, maar ook mentaal.

Als de sterke persoon van ons vijven beschik ik over een lichaam dat is gehard door ontelbare beproevingen. Mijn spieren zijn als staalkabels, klaar om elke uitdaging aan te gaan die het spel op mijn pad werpt. Ik kan rennen, springen en vechten als geen ander en mijn vastberadenheid kent geen grenzen.

Maar mijn ware kracht gaat verder dan mijn fysieke vermogens. Ik bezit een innerlijke rust en zelfvertrouwen die me in staat stellen om zelfs in de meest benarde situaties kalm te blijven. Mijn geest is als een onwrikbare rots in een stormachtige zee, onverstoord door angst of twijfel. Tot dan avonturiers.

 

 

 

 

 

Gegroet toekomstige vrienden

Ik ben Mandisso. Mijn hart klopt op het ritme van avontuur, mijn ziel verlangt naar de onbekende paden die wachten om ontdekt te worden. Met een kaart in mijn hand voel ik me compleet, de lijnen en symbolen spreken tot mijn verbeelding en beloven me de wereld.

Als kind al was ik gefascineerd door de verhalen die kaarten vertellen, de geheimen die ze verbergen en de beloften die ze maken. Mijn nieuwsgierigheid was mijn kompas, en ik volgde het naar de uithoeken van de wereld, altijd op zoek naar nieuwe horizonten om te verkennen.

Ik ben meer dan een reiziger; ik ben een dromer, een filosoof van de weg. Mijn reizen zijn niet alleen om nieuwe plaatsen te vinden, maar ook om nieuwe perspectieven te ontdekken. Ik omarm de diversiteit van de wereld met open armen, leer van elke ontmoeting, elke ervaring.

Met een glimlach op mijn gezicht en een sprankeling in mijn ogen, nodig ik anderen uit om zich bij mij aan te sluiten op mijn eindeloze zoektocht naar kennis, schoonheid, en betekenis. Samen zullen we de grenzen van onze comfortzone verleggen en de schoonheid van het onbekende omarmen, want het leven is een avontuur dat wacht om geleefd te worden.

 

 

 

 

Hoi allemaal!

Ik ben Ruby Roundhouse, de energieke en vastberaden avonturier die altijd op zoek is naar nieuwe uitdagingen en opwinding. Als je me zou zien, zou je me herkennen aan mijn avontuurlijke blik en mijn vrolijke glimlach die nooit vervaagt.

Geboren en opgegroeid in een levendige stad aan de kust, bracht ik mijn jeugd door met het verkennen van afgelegen stranden en het surfen op de golven van de oceaan. Mijn passie voor avontuur leidde me naar alle uithoeken van de wereld, waar ik me liet betoveren door exotische culturen en adembenemende landschappen.

Als een meester in parkour en survivaltechnieken, ben ik altijd klaar om mijn vaardigheden te laten zien, of het nu gaat om het overwinnen van ruige terreinen of het doorstaan van extreme omstandigheden. Ik geloof dat het leven een avontuur is dat geleefd moet worden met moed en vastberadenheid, en ik ben vastbesloten om elk moment ten volle te benutten.

Maar onder mijn avontuurlijke buitenkant schuilt een zorgzame ziel en een diepe liefde voor mijn vrienden en familie. Ik ben altijd bereid om anderen te helpen en te ondersteunen, en ik geloof in het belang van samenwerking en vriendschap in alles wat ik doe.

Als lid van een team van avonturiers, sta ik altijd klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan en de wereld te verkennen met een open geest en een nieuwsgierig hart. Met elke stap die ik zet, omarm ik de opwinding van het onbekende en laat ik me leiden door mijn passie voor avontuur en ontdekking.

 

 

Ik ben Shelly, een eigenzinnige wetenschapper met een voorliefde voor avontuur en het kraken van codes. Als doorgewinterde navigator en codekraker heb ik al heel wat missies meegemaakt. Mijn expertise ligt niet in een laboratorium, maar in het veld, waar ik navigeer door gevaarlijke gebieden en geheimen ontrafel die anderen liever verborgen houden.

Met mijn scherpe geest en analytisch vermogen kan ik complexe codes ontcijferen en de weg vinden door zelfs de meest moeilijke gebieden. Maar vergis je niet, ik ben niet alleen een wetenschapper; ik ben ook een avonturier in hart en nieren. Ik trotseer graag gevaren van onbekende terreinen tot verborgen schatten.

Ik kijk er naar uit jullie te leren kennen. Wie weet wat ons nog te wachten staat samen…

Tot snel,

Professor Shelly

 

 

Kampinfo

EEN ‘NORMALE’ KAMPDAG

08u00: opstaan 08u30: ontbijt

09u00: openingsformatie 09u15: dienst

10u00: voormiddagactiviteit 13u00: middagmaal

14u00: platte rust & dienst 15u30: namiddagactiviteit 16u00: vieruurtje

16u15: namiddagactiviteit 18u30: avondmaal

19u30: avondactiviteit 20u45: nachtmutsje 21u00: slotformatie

21u30: oogjes toe en snaveltjes dicht

 

De diensten ‘s morgens, ‘s middags en ‘s avonds worden met een beurtrol gedaan. Het gaat hier om ochtend-, middag- en avondafwas, tafels klaarzetten en afruimen, patattenjas en terreinkuis. Na het middagmaal wordt een platte rust voorzien om het eten een beetje te laten zakken; eerst 30

minuten slapen (het platte gedeelte) en nadien blijven we nog een 30 minuten op ons bed liggen (het rustgedeelte) en kunnen we een briefje naar het thuisfront schrijven of een boekje lezen. Het spreekt voor zich dat we ook dan stil en rustig blijven.

MEDISCH

Indien uw kind speciale medische zorgen moet krijgen (bepaalde geneesmiddelen e.d.) dient dit vermeld te worden op de medische fiche bij de inschrijvingen. De medicijnen dienen afgegeven te worden bij het vertrek aan de leiding, zij zullen dit later aan kookouder Annelies bezorgen. Zij zal toezien op de juiste toediening van de medicatie ’s morgens en ’s avonds. Mocht er zich iets ernstigs voordoen dan raadplegen we onmiddellijk een dokter en brengen we ook de ouders op de hoogte. Maar laten we hopen dat dit niet nodig zal zijn.

BEZOEK OP KAMP

Om problemen (heimwee, e.d.) te vermijden vragen we NIET op bezoek te komen tijdens het kamp. Zeker voor de kleinsten is het moeilijk om daarna opnieuw afscheid te nemen van mama en papa… Trouwens, jullie mogen er zeker van zijn dat de jongens in goede handen zijn. Niet alleen de leiding, maar ook de kookploeg staat 24u op 24u klaar om eventuele problemen op te lossen.

Sommige ouders vragen ook om de kinderen later te brengen of vroeger te komen halen. Als het echt niet anders kan, maken we daar natuurlijk geen probleem van, maar we proberen het toch zoveel mogelijk te vermijden. Ook voor de leeuwkes willen we een uitzondering maken. Dit spreek je dan best af met de leeuwkesleiding zelf. Dit jaar hebben we besloten het een beetje anders aan te pakken en mag u uw kind al op dag 5 in de platte rust komen halen of afzetten. Zo kunnen we ze toch nog een volwaardiger kamp bieden.

WAT MEE TE NEMEN? (gelieve overal een naam op te schrijven!!)

BELANGRIJK! Leeuwkes, sloebers en rakkers slapen binnen. Er zijn zelfs bedden voorzien. Daarom moeten jullie dit jaar GEEN veldbed meenemen. Wel moeten jullie een bedovertrek en een slaapzak meenemen. De knapen en (jong)-hernieuwers slapen in tenten en aan hun vragen we voor een ‘echt’ veldbed te zorgen en GEEN opplooibare bedden met matras. Deze nemen namelijk te veel plaats in op de camion en in de tenten.

Alle leden dienen 1 keukenhanddoek af te geven bij vertrek. Deze worden na het kamp verder op KSA gebruikt.

 • Warme trui(s) (‘s morgens & ‘s avonds kan het fris zijn!)
 • Stevige schoenen of laarzen
 • Een paar lichtere (sport)schoenen die goed passen om blaren te vermijden
 • Genoeg speelkledij die tegen een stootje kan
 • Voldoende ondergoed en kousen
 • Wasgerief (enkele washandjes en handdoeken, zeep, tandenborstel en tandpasta, badhanddoek)
 • Zwembroek + sandalen of slechte schoenen om eventueel in het water te spelen
 • Voldoende korte broeken en één lange broek
 • Drinkbus en zaklantaarn
 • Brooddoos, voor op de dagtochten
 • Verkleedgerief
 • Zonnecrème en aftersun
 • Schrijfgerief en wat geld om kaartjes en postzegels te Voorgemaakte enveloppen zijn handig bij de kleinsten.
 • Slaapzak en pyjama
 • Linnenzak voor vuile kleren
 • Regenjas
 • Iets om te lezen (boek of strip) voor tijdens de platte rust
 • GEEN SNOEP (ook niet per post!), die wordt onverbiddelijk in beslag genomen. Een verjaardagstractatie voor de hele bubbel is wel toegestaan (Er is elke dag een vieruurtje en nachtmutsje voorzien, zo snoept iedereen op hetzelfde moment!)
 • GEEN GSM (buiten de knapen, Jong- en Hernieuwers), als er problemen zijn, is er altijd de leiding om de ouders in te lichten. Voor de rest heb je ook geen andere elektronische apparaten nodig tijdens het

 

VALIEZEN

De valiezen van de leeuwkes, sloebers en rakkers kunnen mee in het bagageruim van de bus. Deze moeten dit jaar dus niet op voorhand gebracht worden maar gewoon meegenomen bij vertrek. Gelieve dan ook al de gele klevers en kids-ID (en isi+-kaart) mee te nemen en aan de leiding te bezorgen. Op de bus zelf kan je dan nog een rugzakje met handbagage meenemen (KW-tje, boek, strips,…).

De valiezen (en veldbedden van de oudste leden) komen bij het terugkeren mee met de bus en kunnen meteen opgehaald worden. Deze zullen op de parking aan het fortpark verzameld worden wanneer de bussen worden uitgeladen.

Moest er zich onverwachte vertraging voordoen met de bus zullen we dit laten weten via onze facebookpagina.

 

VERTREK & AANKOMST

We vertrekken met de bus op maandag 1 juli om 13u. Tien dagen later, op donderdag 11 juli, komen we met de bus terug naar Puurs. Bij het vertrek spreken we af om 12u30 stipt op het Vijverbos. Zorg dat jullie ’s middags al voldoende gegeten hebben en vergeet zeker geen vieruurtje! Op donderdag 11 juli zullen we aankomen aan het Vijverbos rond 13u30. De slotformatie zal in het Vijverbos plaatsvinden en ook de valiezen moeten daar opgehaald worden.

 

KAMPADRES

We verwachten de brieven (GEEN SNOEP OF SPEELGOED!) van mama, papa, broer, zus, vriend(in), oma, opa, enz. op het volgende adres:

 

KSA PUURS

NAAM VAN UW ZOON

RIETWEG 43

3950 BOCHOLT, KAULILLE

 

 

INSCHRIJVEN

De inschrijving verloopt via een google form. Deze dient te worden ingevuld voor 1 juni. De link hiernaar werd reeds naar jullie gestuurd via mail, moesten jullie deze toch niet hebben ontvangen kan je best een mailtje sturen naar info@ksapuurs.be zodat je zeker alle updates ontvangt. De link is ook te vinden op onze website en facebookpagina. Bij de leeuwtjes willen we nog wel eens langskomen als u daar als ouder behoefte aan. U mag ons dan contacteren en dan komen wij langs.

KAMPGELD

Het kampgeld wordt liefst per overschrijving betaald. Dat kan u doen op de KSA-rekening:

BE43 7330 2245 2601 met als vermelding: ‘naam + ban + kampgeld’.

Het kampgeld zal dit jaar €165 bedragen; voor een tweede (en eventueel derde, vierde…) zoon wordt een prijsvermindering gegeven zodat u voor hen nog €155 betaald. Voor de leeuwkes die vanaf of tot dag 5 meegaan bedraagt het kampgeld €90. Via de mutualiteit kunt u een deel van dit bedrag terugbetaald krijgen (tot €11/dag), de benodigde documenten hiervoor zult u na het kamp terugvinden op onze website onder ‘gegevens’. Indien u vragen heeft over de betaling, aarzel dan niet om contact op te nemen met Joren, onze penningmeester, via ksa.financien@gmail.com.

De Knapen, JHN’ers en HN’ers worden gevraagd een extra centje mee te nemen om iets te kunnen kopen voor te eten en drinken op 2-daagse of 3-daagse.

INFO JONG-EN HERNIEUWERS

Enkele dagen voor het vertrek komen jullie je stalen ros nog eens showen zodat we zeker zijn dat die in orde is. Dit laten we via WhatsApp wanneer dit juist is. Het is belangrijk om werkende remmen, versnellingen, … te hebben.

Vertrek:

 • De Jonghernieuwers vertrekken maandag 1 juli om 09:00.
 • De Hernieuwers vertrekken zondag 30 juni om 07:30.

Koffers:

De koffers van de JHN+HN mogen op zondag 30 juni (’s morgens bij vertrek of tegen de avond) worden binnen gebracht. Deze gaan samen met de camion naar de kampplaats op zaterdag 1 juli.

De Hernieuwers maken hun rugzak voor 3-daagse tegen 30 juni, en nemen deze mee tegen 07:30 zodat we deze via de volgwagen mee naar de kampplaats kunnen nemen. Voorzie in deze rugzak gerief om 1 nacht te overnachten op de kampplek want onze valiezen zullen nog niet aanwezig zijn.

De JHN’s nemen hun rugzak voor 3-daagse gewoon mee wanneer ze hun koffer naar KSA brengen.

Shelby, Gilles, Wietse, Stig, Nathan, Simon

 

 

Info Knapen

 

Hallo daar! Ik ben Tom Waes en sta klaar voor avontuur, zoals in mijn programma ‘Reizen Waes’. Van neonlichten in Tokyo tot junglegeluiden in de Amazone, ik leef voor deze momenten. Mijn gebruikelijke crew, die ik beschouw als familie, is helaas ziek geworden. Ze lijken de wc als hun favoriete vakantiebestemming te hebben gekozen! Dus hier sta ik, klaar voor avontuur, maar zonder mijn trouwe metgezellen. Maar bij de pakken blijven neerzitten, dat nooit! Ik had een geweldig idee. Ik nam contact op met mijn goede vrienden van KSA Puurs en zij hadden precies wat ik nodig had: een toffe bende jonge knapen die klaarstaan om met mij een nieuw avontuur aan te gaan. Dus, ben jij er klaar voor om de wereld te ontdekken en de wildernis te trotseren? Want geloof me, met mij weet je nooit wat voor verrassingen er om de hoek liggen. Dus pak je spullen en laten we samen op reis gaan! Klaar voor een eerste verrassing: de eerste bestemming lacht jullie toe na een stevige fietstocht

Hoe gaat die fietstocht verlopen? Wel, enkele dagen voor het vertrek mogen jullie je stalen ros nog eens komen showen zodat we zeker zijn dat die in orde is. Deze fietsencontrole gaat door op zaterdag 29 juni om 19u30. We vertrekken maandag 1 juli om 8u30. We zullen afspreken op KSA

om 08u10. Jullie valiezen mogen mee met de camion, deze moeten jullie op 30 juni komen brengen tussen 18h en 19h. Wat hebben jullie nodig?

Op de fiets:
 • Trekrugzak
  • Fiets (die in orde is: werkende remmen, licht, opgepompte banden, …)
  • Mogelijk ook een fietsbroek (dit is zeker geen overbodige luxe)
  • Gevulde drinkbus en een flesje extra
  • Iets om te eten voor de nodige suikers
  • Fietshelm en fluo vestje (fietshelm of fluo vestje vergeten = niet mee)
  • Regenjas
  • Reserve binnenband die
  • Zonnecrème
  • Een slot
Voor tweedaagse:
 • Zakgeld voor 2 maal te eten en drankjes voor tijdens de tocht (rond de 40 euro)
 • Goede stapschoenen
 • Reservekleren
 • Zwemgerief
 • Tandenborstel, handdoek , …
 • Slaapmatteke (tenzij je op de grond wil slapen)
 • Slaapzak

Jullie teerbeminde GSM mogen jullie meenemen zodat jullie deze kunnen gebruiken tijdens tweedaagse. We houden deze gsm’s echter voor de andere dagen van het kamp bij omdat we dan even kunnen genieten van het mooie leven zonder gsm’s!

 

 

 

De kookploeg

TIK TIK TIK TIK BAM BAM BAM 

GHNGH GHGHHG

IIIIIIIIIIOOOOOOOOOOOOOOOONGNGNGNGN!!! 

DOEF DOEF DOEF 

Hoort u dat? Het is de kookploeg van KSA Puurs, die dit jaar in vernieuwde samenstelling meetimmert aan de KSA-geschiedenis. Dat timmeren mag u vrij letterlijk nemen, want nieuwe kookouders zijn dit jaar Tim en partner Paulien. Deze kersverse kookies hebben een KSA/VKSJ-verleden en zijn mama en papa van één KSA’er en één KSA’er in spe (?). Ze hebben alvast erg veel zin om er samen met de habitués een topkamp van te maken.

Verder hebben we ouwe-getrouwe Michael, een echt manusje-van-alles dat het klappen van de pollepel kent. Gevraagd wat het vreemdste is wat hij ooit heeft gegeten, antwoordde hij ‘pudding zonder koekske waarin dan toch een koekske blijkt te zitten. Creepy. Onbegrijpelijk, onmenselijk’. Voorts is hij de papa van enkele huidige KSA’ers en (oud-)leerkracht van nog een heleboel andere. Voor hem staat KSA voor “amusement, gezelligheid, vriendschap, spanning, ontspanning ten top”.

Bert, ondertussen ook al goed gerodeerd, is oud-leider van KSA Puurs en woont samen onder één dak met twee KSA-jongens en één roodkapje. KSA Puurs is volgens hem de max omdat ze volgens hem alles kunnen, als het tenminste écht moet. In een authentiek Chinees restaurant verorberde hij ooit kippenpoten in chilisaus. De nagels hield hij voor het laatst. Verder snuift hij – zoals de meeste mensen – spaghettislierten door zijn neus naar binnen i.p.v. ze via zijn mond naar binnen te werken.

De volgende keukenprinses is niemand minder dan de partner van Bert, ze heet Annelies. Ze kookt – geheel naar eigen zeggen – het liefst water in de waterkoker. Annelies betrapt zichzelf er soms op dat ze eerst de kruiden van een chipske likt en het dan pas opeet. Geen zorgen, Annelies, deze methode staat beschreven in de handleiding van de Pringels chips. Ze vindt KSA Puurs trouwens de max omdat ze het beste in ieder lid naar boven willen halen.

De voorlaatste maar zeker niet de minste is Katrien. Ze is de mama van twee KSA’ers. Je mag het aan niemand verklappen, maar ze heeft eigenlijk een CHIRO-verleden, sssst. Daardoor weet ze natuurlijk wel dat jeugdbeweging top is en wil ze maar al te graag mee gaan koken met KSA Puurs. Katrien at ooit rendier in een Zweeds restaurant, een aanrader! Verder vindt ze chocoladesaus onweerstaanbaar. Een bolletje ijs erbij is een plus, maar het mag niet meer bedragen dan 10% van het volume saus.

We ronden af met nog een oud-leider van KSA Puurs en tevens partner van Katrien, Bram. Opgelet als je hem loslaat in de keuken, want hij durft wel eens een boterham met kaas in chocomelk te doppen. Na een ruiltocht toen hij nog in KSA zat, at hij ooit ‘krokodil’, wat verdacht sterk op kip leek. KSA Puurs vindt hij de max omdat hij er zelf heel erg veel geleerd heeft en er veel vrienden voor het leven aan heeft overgehouden.

Voilà, deze keur van kookies zal het komende kamp zijn uiterste best doen om alle buiken gevuld te houden. Verder staan ze ook – samen met de EHBO-leiders – in voor de EHBO en het toedienen van medicatie indien nodig. Ook voor allerhande ‘probleempjes’ of gewoon voor een babbeltje, zijn ze er.

Culinaire groeten

De kookploeg

 

 

 

 

 

Oproep sponsoring

Beste ouders en KSA Puurs-sympathisanten

Van 1 tot 11 juli is het er weer boenk oep want dan gaan we met z’n allen naar Kaulille. Wij kijken er enorm naar uit en zijn momenteel volop bezig met de voorbereidingen. Ook bij de kookploeg begint het al te kriebelen. Om al die mondjes te kunnen vullen, moeten we natuurlijk heel wat voorraad inslaan. Daarom doen we een oproep om ons kamp te sponsoren.

Misschien wil de firma waar u werkt of iemand kent wel zo vriendelijk zijn om ons enige producten uit haar gamma te schenken. In het verleden mochten we al rekenen op potten choco, diepvriesfrieten, vacuümverpakte kip, enz. Vooral zaken die enigszins houdbaar zijn, nemen we met alle plezier aan. Eventuele overschotten die nog bruikbaar zijn, schenken we na het kamp aan vzw De Schakel.

Ook is er de mogelijkheid om een factuur van een winkelbestelling te sponsoren of materiële steun te bieden. Bijvoorbeeld materiaal dat kan dienen voor het bouwen van decors zoals houten platen of verf, is zeer welkom.

Mogen wij jullie alvast bedanken voor welke vorm van sponsoring dan ook. Wees maar zeker dat we er dankbaar gebruik van zullen maken. Wie wenst in te gaan op onze oproep, vindt hieronder de contactgegevens van onze kookploeg.

Met vriendelijke groeten, De leiding

Contactpersoon kookploeg: Bert Spapens bertspapens@hotmail.com 0479 89 41 94