Slotactiviteit

Slotactiviteit 20 mei

Nu het einde van het schooljaar nadert, wil dat ook zeggen dat we weer met z’n allen op uitstap gaan als slotactiviteit. Dit jaar gaan we met de leeuwkes, sloebers en rakkers op zaterdag 20 mei 2023 naar De Nekker in Mechelen.

Inschrijven kan HIER tot 3 mei.

We zullen hiervoor de trein nemen van Puurs naar Mechelen om daar het laatste stuk te wandelen tot aan de Nekker. Zo zullen we ongeveer aankomen aan De Nekker rond openingstijd (10h).

Onze trein vertrekt zaterdagochtend om 9h31. We verwachten daarom iedereen ten laatste om 9h15 aan het station in Puurs!  We nemen dan in Mechelen de trein terug naar Puurs om 17h00 en u kunt uw zoon komen ophalen aan het station van Puurs om 17h21. Indien er onverwachte vertragingen zijn zullen wij deze meedelen via onze facebookpagina.

We vragen jullie ook om 10 euro cash geld mee te brengen. Hiermee zullen we de tickets van zowel de trein als de Nekker betalen. Dit bedrag moet dan zaterdagochtend worden afgegeven aan de leiding aan het station. Hieronder vinden jullie ook de benodigdheden terug die je zal moeten meenemen voor onze uitstap. Zorg dus zeker dat je alles bij hebt!

Benodigdheden:

   • Een zwembroek en handdoek
   • Lunchpakket: Middageten, alsook een koek en fruit
   • Genoeg drinken (water/geen frisdrank)
   • Slechte kledij (aangepast aan het weer, wat je zou dragen voor KSA)
   • Goede stapschoenen
   • KSA trui en/of sjaaltje!
   • Regenjas bij slecht weer
   • Klein centje (max. 5euro)
   • Kids-ID

Hopelijk lachen de weergoden ons toe op 20 mei 2023, zodat we zowel in als uit het water kunnen genieten van De Nekker. De leiding kijkt er alvast super hard naar uit!

Als uw zoon er ook zo graag naar uitkijkt en wilt meegaan met ons naar de Nekker, vergeet hem dan zeker niet in te schrijven via de inschrijvingslink op onze website. Dit tegen ten laatste woensdag 3 mei!

Tot dan!

De leiding van KSA Puurs

 

De slotactiviteit is dit jaar NIET de laatste activiteit. De weken hierna zal ook nog leiding geven worden.

 

De knapen, jong -en hernieuwers gaan naar Walibi met de trein. De praktische zaken zoals vertrekuur en kosten zullen later nog worden meegedeeld via mail wanneer er hier een duidelijker zicht op is. Dit komt neer op ongeveer 45 euro.