Kampwoepie 2023

 Kampwoepie 2022

PDF versie

Link naar kampinschrijvingen => https://forms.gle/GDYKWj8qi5GMVh6P

 

Inhoudstafel

 1. Laatste woordje van den BL
 2. Oproep sponsoring
 3. Kennismaking Personages
 4. Kampinfo
  • Verloop van een normale kampdag
  •  Medisch
  • Bezoek op kamp
  • 5 dagen kamp leeuwkes
  • Wat mee te nemen?
  •  Valiezen
  • Vertrek en aankomst
  •  Kampadres
  • Inschrijven
  •  Kampgeld
  • Info jong- en hernieuwers
 5. Info Knapen
 6. De kookploeg
 7. De Persploeg

Woordje van den BL

Beste leden, ouders en sympathisanten

 

Ook deze laatste keer krijg ik de eer om jullie welkom te heten bij deze laatste woepie van het jaar, namelijk de KAMPWOEPIE!
Jammer genoeg wilt het uitdelen van deze woepie zeggen dat ook dit werkjaar weer veel te snel tot zijn einde aan het lopen is.
Het einde van een werkjaar betekent ook dat mijn persoonlijk favoriete tijd van het jaar voor de deur staat.

HET KAMP!!!

Kamp dat is tien dagen KSA aan een stuk, wat kan een mens nog meer wensen. Vorig jaar hebben we met ons kamp de prijs gekregen voor beste inkleding en decor en ook nu doen we er alles aan om deze prijs in de wacht te slepen.

In deze kampwoepie kan u alle nodige informatie vinden over het kamp. Mochten er na het lezen van deze woepie toch nog vragen of opmerkingen zijn kan u deze altijd stellen door een berichtje te sturen naar 04 68 26 28 90 of een mail naar polvanranst@ksapuurs.be. Van 1 tot 22 juni gaat de voorkeur uit naar mails vanwege mijn examens.

Veel leesplezier en hopelijk tot op kamp!

Pol

 

Kampinkopen doen? Vergeet zeker niet langs onze trooperpagina
te gaan! Zo helpt u onze vereniging aan een extra centje zonder dat
het u iets kost!

=> trooper.be/ksapuurs

Oproep sponsoring

Beste ouders en KSA Puurs-sympathisanten

Van 1 tot 11 juli is het er weer boenk oep want dan gaan we met z’n allen naar Opoeteren op kamp. Wij kijken er enorm naar uit en zijn momenteel volop bezig met de voorbereidingen. Ook bij de kookploeg begint het al te kriebelen. Om al die mondjes te kunnen vullen, moeten we natuurlijk heel wat voorraad inslaan. Daarom doen we een oproep om ons kamp te sponsoren.
Misschien wil de firma waar u werkt of iemand kent wel zo vriendelijk zijn om ons enige producten uit haar gamma te schenken. In het verleden mochten we al rekenen op potten choco, diepvriesfrieten, vacuümverpakte kip, enz. Vooral zaken die enigszins houdbaar zijn, nemen we met alle plezier aan. Eventuele overschotten die nog bruikbaar zijn, schenken we na het kamp aan vzw De Schakel.

Ook is er de mogelijkheid om een factuur van een winkelbestelling te sponsoren of materiële steun te bieden. Bijvoorbeeld materiaal dat kan dienen voor het bouwen van decors zoals houten platen of verf, is zeer welkom.
Mogen wij jullie alvast bedanken voor welke vorm van sponsoring dan ook. Wees maar zeker dat we er dankbaar gebruik van zullen maken. Wie wenst in te gaan op onze oproep, vindt hieronder de contactgegevens van onze kookploeg.

Met vriendelijke groeten,
De leiding & de kookploeg

Contactpersoon kookploeg:
Bert Spapens
bertspapens@hotmail.com
0479 89 41 94

 

Kennismaking

Gegroet strijders van KSA,

Ik ben Nick Fury, directeur van S.H.I.E.L.D. Ik ben een bekwaam soldaat en spion, met jarenlange ervaring in zowel geheime operaties als militaire gevechten. Ik word vaak afgeschilderd als een harde leider, met een scherpe, droge humor.

Een van mijn meest opvallende eigenschappen is mijn vermogen om vooruit te plannen en te anticiperen op potentiële bedreigingen. Ik word vaak gezien als een meester strateeg, met een talent om mijn vijanden te slim af te zijn en hun plannen een stap voor te blijven. Ik sta ook bekend om mijn vindingrijkheid, ik vind altijd een manier om de klus te klaren met de middelen en het personeel dat ik tot mijn beschikking heb.

Ik ben een complex personage met een rijke achtergrond. Ik groeide op in het zuiden van de Verenigde Staten en diende in het leger tijdens de Koreaanse oorlog. Ik maakte naam als een meedogenloze en effectieve spion en werd uiteindelijk gerekruteerd door S.H.I.E.L.D., waar ik snel opklom in de rangen.
Ik ben een meester in het plannen van complexe operaties en heb een schat aan ervaring in het omgaan met bedreigingen van alle soorten. Ik ben ook bekend om mijn vermogen om mijn emoties onder controle te houden en mijn focus te behouden, zelfs in de meest stressvolle situaties. Dit heeft mij geholpen om veel belangrijke overwinningen te behalen en de wereld te beschermen tegen talloze bedreigingen.

Mijn meest opvallende kenmerken is mijn ooglapje, dat ik draag als gevolg van een verwonding die ik opliep tijdens een missie. Dit ooglapje is uitgegroeid tot een iconisch kenmerk. Ik heb het altijd zeer druk met alle missies waar ik mee bezig ben te leiden. Dit is momenteel niet anders. Ik ben altijd opzoek naar extra mankrachten (liefst sterke) die me kunnen bijstaan in moeilijke momenten.
De spanningen lopen de laatste tijd hoog op, ik verwacht dat er een drukke periode aankomt. Ik hoop dus echt op jullie te kunnen rekenen!

Hallo KSA’ers,

 

Mijn naam is professor Zeltron, een briljante geest met een passie voor wetenschap en avontuur. Als zijnde het trouwe rechterhand van Nick Fury. Samen hebben we al vele gevaarlijke missies doorstaan. Mijn expertise ligt op het gebied van geavanceerde technologie en experimentele wapensystemen.
Als professor heb ik altijd al een fascinatie gehad voor het ontrafelen van mysteries en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden. Mijn laboratorium is mijn heiligdom, waar ik dag en nacht werk aan vernieuwende uitvindingen die de wereld kunnen veranderen.

Met mijn scherpe intellect en analytische geest, ben ik in staat om complexe problemen op te lossen en onbekende bedreigingen te identificeren. Ik ben niet alleen een wetenschapper, maar ook een avonturier. Samen met Nick Fury trotseer ik gevaren van buitenaardse indringers tot kwaadaardige geniale schurken.

Mijn rol als rechterhand van Nick Fury is van onschatbare waarde. Ik voorzie hem van belangrijke informatie, ontwikkel nieuwe gadgets en help bij het uitstippelen van strategieën om de vijand te slim af te zijn. Samen vormen we een onverslaanbaar duo, waarbij mijn wetenschappelijke kennis en zijn leiderschapskwaliteiten elkaar perfect aanvullen. Met de wereld vol gevaren en mysteries, staat professor Zeltron altijd klaar om de uitdaging aan te gaan.

Ik hoop jullie snel eens te zien in mijn laboratorium…

Beste soldaten van ksa puurs,

Ik ben Scar, de beste militair van de hele wereld. Ik ben één van de handlangers van Nick Fury. Je wordt niet zomaar de beste militair ter wereld. Dit komt door mijn vaardigheden en toewijding! Ik ben een meester in de spionage en weet hoe ik mijn omgeving moet observeren en analyseren. Ik werk vaak undercover en ben in staat om op te gaan in mijn omgeving.
Ik ben ook zeer bedreven in het gebruik van wapens. Ik heb grondige kennis in verschillende soorten wapens die worden gebruikt in militaire operaties, waaronder vuurwapens, granaten en explosieven. Ik heb een scherpschuttersoog en kan met precisie schieten en kan zelfs in de meest stressvolle situaties nauwkeurig blijven.

Mijn vijanden kunnen nooit ontsnappen aan mijn schoten of aanvallen. Ik kan mijzelf verdedigen in gevaarlijke situaties want ik ben een meester in alle vechtsporten. Ik blijf voor altijd een loyale bondgenoot van Nick Fury en ik zal er alles aan doen om zijn missies te volbrengen!

 

 

 

 

 

Kampinfo

EEN ‘NORMALE’ KAMPDAG

08u00: opstaan
08u30: ontbijt
09u00: openingsformatie
09u15: dienst
10u00: voormiddagactiviteit
13u00: middagmaal
14u00: platte rust & dienst
15u30: namiddagactiviteit
16u00: vieruurtje
16u15: namiddagactiviteit
18u30: avondmaal
19u30: avondactiviteit
20u45: nachtmutsje
21u00: slotformatie
21u30: oogjes toe en snaveltjes dicht

De diensten ‘s morgens, ‘s middags en ‘s avonds worden met een beurtrol gedaan. Het gaat hier om ochtend-, middag- en avondafwas, tafels klaarzetten en afruimen, patattenjas en terreinkuis. Na het middagmaal wordt een platte rust voorzien om het eten een beetje te laten zakken; eerst 30 minuten slapen (het platte gedeelte) en nadien blijven we nog een 30 minuten op ons bed liggen (het rustgedeelte) en kunnen we een briefje naar het thuisfront schrijven of een boekje lezen. Het spreekt voor zich dat we ook dan stil en rustig blijven.

MEDISCH

Indien uw kind speciale medische zorgen moet krijgen (bepaalde geneesmiddelen e.d.) dient dit vermeld te worden op de medische fiche bij de inschrijvingen. De medicijnen dienen afgegeven te worden bij het vertrek aan de leiding, zij zullen dit later aan kookouder Annelies bezorgen. Zij zal toezien op de juiste toediening van de medicatie ’s morgen en ’s avonds. Mocht er zich iets ernstigs voordoen dan raadplegen we onmiddellijk een dokter en brengen we ook de ouders op de hoogte. Maar laten we hopen dat dit niet nodig zal zijn.

BEZOEK OP KAMP

Om problemen (heimwee, e.d.) te vermijden vragen we NIET op bezoek te komen tijdens het kamp. Zeker voor de kleinsten is het moeilijk om daarna opnieuw afscheid te nemen van mama en papa… Trouwens, jullie mogen er zeker van zijn dat de jongens in goede handen zijn. Niet alleen de leiding, maar ook de kookploeg staat 24u op 24u klaar om eventuele problemen op te lossen.

5 dagen kamp leeuwkes

Sommige ouders vragen ook om de kinderen later te brengen of vroeger te komen halen. Als het echt niet anders kan, maken we daar natuurlijk geen probleem van, maar we proberen het toch zoveel mogelijk te vermijden. Ook voor de leeuwkes willen we een uitzondering maken. Dit spreek je dan best af met de leeuwkesleiding zelf. De standaardregeling in dit geval houdt dan in dat de leeuwkes die 5 dagen op kamp gaan, op dag 6 tijdens de platte rust mogen gebracht worden.

WAT MEE TE NEMEN?

(gelieve overal een naam op te schrijven!!)

BELANGRIJK! Leeuwkes, sloebers en rakkers slapen binnen. Er zijn zelfs bedden voorzien. Daarom moeten jullie dit jaar GEEN veldbed meenemen. Wel moeten jullie een bedovertrek en een slaapzak meenemen. De knapen en (jong)-hernieuwers slapen in tenten en aan hun vragen we voor een ‘echt’ veldbed te zorgen en GEEN opplooibare bedden met matras. Deze nemen namelijk te veel plaats in op de camion en in de tenten.

Alle leden dienen 1 keukenhanddoek af te geven bij vertrek. Deze worden na het kamp verder op KSA gebruikt.

• Handcrème tegen uitdroging bij regelmatig wassen
• Warme trui(s) (‘s morgens & ‘s avonds kan het fris zijn!)
• Stevige schoenen (zeker rakkers en knapen) of laarzen
• Een paar lichtere (sport)schoenen die goed passen om blaren te vermijden
• Genoeg speelkledij die tegen een stootje kan
• Voldoende ondergoed en kousen
• Wasgerief (enkele washandjes en handdoeken, zeep, tandenborstel en tandpasta, badhanddoek)
• Zwembroek + sandalen of slechte schoenen om eventueel in het water te spelen
• Voldoende korte broeken en één lange broek
• Drinkbus en zaklantaarn
• Brooddoos, voor op de dagtochten
• Verkleedgerief
• Zonnecrème en aftersun
• Schrijfgerief en wat geld om kaartjes en postzegels te kopen. Voorgemaakte enveloppen zijn handig bij de kleinsten.
• Slaapzak en pyjama
• Linnenzak voor vuile kleren
• Regenjas
• Iets om te lezen (boek of strip) voor tijdens de platte rust
• Een witte T-shirt waarop geverfd mag worden.
• GEEN SNOEP (ook niet per post!), die wordt onverbiddelijk in beslag genomen. Een verjaardagstractatie voor de hele bubbel is wel toegestaan (Er is elke dag een vieruurtje en nachtmutsje voorzien, zo snoept iedereen op hetzelfde moment!)
• GEEN GSM (buiten de knapen, Jong- en Hernieuwers), als er problemen zijn, is er altijd de leiding om de ouders in te lichten. Voor de rest heb je ook geen andere elektronische apparaten nodig tijdens het kamp.

VALIEZEN

De valiezen van de leeuwkes, sloebers en rakkers kunnen mee in het bagageruim van de bus. Deze moeten dit jaar dus niet op voorhand gebracht worden maar gewoon meegenomen bij vertrek. Gelieve dan ook al de gele klevers en kids-ID (en isi+-kaart) mee te nemen en aan de leiding te bezorgen. Op de bus zelf kan je dan nog een rugzakje met handbagage meenemen (KW-tje, boek, strips,…). Zorg ook dat je wandelkledij aanhebt, zodat we daar ter plaatse direct kunnen vertrekken voor een korte wandeltocht.

De valiezen (en veldbedden van de oudste leden) komen bij het terugkeren mee met de bus en kunnen meteen opgehaald worden. Deze zullen op de parking aan het fortpark verzameld worden wanneer de bussen worden uitgeladen.

Moest er zich onverwachte vertraging voordoen met de bus zullen we dit laten weten via onze facebookpagina.

VERTREK & AANKOMST

We vertrekken met de bus op zondag 1 juli om 13u. Tien dagen later, op woensdag 11 juli, komen we met de bus terug naar Puurs. Bij het vertrek spreken we af om 12u30 stipt op het Vijverbos. Zorg dat jullie ’s middags al voldoende gegeten hebben en vergeet zeker geen vieruurtje! Op woensdag 11 juli zullen we aankomen aan het Vijverbos rond 14u. De slotformatie zal in het Vijverbos plaatsvinden en ook de valiezen moeten daar opgehaald worden.

KAMPADRES

We verwachten de brieven (GEEN SNOEP OF SPEELGOED!) van mama, papa, broer, zus, vriend(in), oma, opa, enz. op het volgende adres:

KSA PUURS
NAAM VAN UW ZOON
Bivak Zandhoek/De Oeter
Bergeindestraat 70f
3680 Opoeteren

INSCHRIJVEN

De inschrijving verloopt via een google form. Deze dient te worden ingevuld voor 1 juni. De link hiernaar werd reeds naar jullie gestuurd via mail, moesten jullie deze toch niet hebben ontvangen kan je best een mailtje sturen naar info@ksapuurs.be zodat je zeker alle updates ontvangt. De link is ook te vinden op onze website.

KAMPGELD

Het kampgeld wordt liefst per overschrijving betaald. Dat kan u doen op de KSA-rekening: BE43 7330 2245 2601 met als vermelding: ‘naam + ban + kampgeld’.
Het kampgeld zal dit jaar €160 bedragen; voor een tweede (en eventueel derde, vierde…) zoon wordt een prijsvermindering gegeven zodat u voor hen nog €150 betaald. Voor de leeuwkes die maar 5 dagen meegaan bedraagt het kampgeld €80. Via de mutualiteit kunt u een deel van dit bedrag terugbetaald krijgen (tot €11/dag), de benodigde documenten hiervoor zult u na het kamp terugvinden op onze website onder  ‘gegevens’. Indien u vragen heeft over de betaling, aarzel dan niet om contact op te nemen met Pieter, onze penningmeester, via ksa.financien@gmail.com.
De Knapen, JHN’ers en HN’ers worden gevraagd een extra centje mee te nemen om iets te kunnen kopen voor te eten en drinken op 2-daagse of 3-daagse.

INFO JONG-EN HERNIEUWERS

Enkele dagen voor het vertrek komen jullie je stalen ros nog eens showen zodat we zeker zijn dat die in orde is. Dit laten we via WhatsApp wanneer dit juist is. Het is belangrijk om werkende remmen, versnellingen, … te hebben.
Vertrek:
– De Jonghernieuwers vertrekken zaterdag 1 juli om 09:00.
– De Hernieuwers vertrekken vrijdag 30 juni om 07:30.
Koffers:
De koffers van de JHN+HN mogen op vrijdag 30 juni (’s morgens bij vertrek of tegen de avond) worden binnen gebracht. Deze gaan samen met de camion naar de kampplaats op zaterdag 1 juli.
De Hernieuwers maken hun rugzak voor 3-daagse tegen 30 juni, en nemen deze mee tegen 07:30 zodat we deze via de volgwagen mee naar de kampplaats kunnen nemen. Voorzie in deze rugzak gerief om 1 nacht te overnachten op de kampplek want onze valiezen zullen nog niet aanwezig zijn.
 De JHN’s nemen hun rugzak voor 3-daagse gewoon mee wanneer ze hun koffer naar KSA brengen.

Info knapen

Van 1 tot 11 juli gaan wij op kamp. Tijdens ons kamp “Operatie Opoeteren” nemen de special forces van Task force 141 jullie mee op een waar avontuur. Samenwerking, doorzettingsvermogen en intelligentie is van hoog belang om deze operatie tot een goed einde te brengen. Ze zullen jullie uitvoerig testen op alle skills die nodig zijn om te overleven tegen zowel de vijand als de natuurelementen. Maak je klaar op 11 dagen waarbij je je beste beentje moet voorzetten. Bij deze uitgewinterde soldaten is falen geen optie!
Jullie zullen al meteen op de proef gesteld worden want ook dit jaar gaan we weer met de fiets op kamp. Dit jaar gaan we een afstand van 120 km fietsen dus smeer jullie kuiten maar al in!

Hoe gaat die fietstocht verlopen? Wel, enkele dagen voor het vertrek mogen jullie je stalen ros nog eens komen showen zodat we zeker zijn dat die in orde is. Deze fietsencontrole gaat door op donderdag 29 juni om 19u30. We vertrekken zaterdag 1 juli om 8u30. We zullen afspreken op KSA om 08u10. Jullie valiezen mogen mee met de camion, deze moeten jullie op 30 juni komen brengen tussen 18h en 19h.

Jullie hebben nodig:

Op de fiets:

– Trekrugzak
– Fiets (die in orde is: werkende remmen, licht, opgepompte banden, …)
– Mogelijk ook een fietsbroek (dit is zeker geen overbodige luxe)
– Gevulde drinkbus en een flesje extra
– Iets om te eten voor de nodige suikers
– Fietshelm en fluo vestje (fietshelm of fluo vestje vergeten = niet mee)
– Regenjas
– Reserve binnenband die past.
– Zonnecrème
– Een slot

Voor tweedaagse:

– Zakgeld voor 2 maal te eten en drankjes voor tijdens de tocht (rond de 40 euro)
– Goede stapschoenen
– Reservekleren
– Zwemgerief

– Tandenborstel, handdoek , …
– Slaapmatteke (tenzij je op de grond wil slapen)
– Slaapzak

Jullie teerbeminde GSM mogen jullie meenemen zodat jullie deze kunnen gebruiken tijdens tweedaagse. We houden deze gsm’s echter voor de andere dagen van het kamp bij omdat we dan even kunnen genieten van het mooie leven zonder gsm’s!

Kookploeg

Bikke bikke bikke bik, hap hap hap! Eerst de soep en dan de pap!

Hoort u dat? Het is de strijdkreet van de kookploeg van KSA Puurs, die nu al vier jaar op rij in onveranderde samenstelling meetimmert aan de KSA-geschiedenis. We stellen de dames en heren masterchefs nog eens aan u voor.

De eerste in de rij is Michael, een echt manusje-van-alles dat het klappen van de pollepel kent. Gevraagd wat het vreemdste is wat hij ooit heeft gegeten, antwoordde hij ‘pudding zonder koekske waarin dan toch een koekske blijkt te zitten. Creepy. Onbegrijpelijk, onmenselijk’. Voorts is hij de papa van enkele huidige KSA’ers en (oud-)leerkracht van nog een heleboel andere. Voor hem staat KSA voor “amusement, gezelligheid, vriendschap, spanning, ontspanning ten top”.

Tweede is Kristel. Kristel is mama van drie KSA’ers, partner van Kookouder Bert en tante van leider Pol en ex-leider Gust. Ze verklapt dat KSA de max is want daar mogen haar bengels soms dingen doen waar ze thuis enkel van kunnen dromen. En ook wel omdat ze zich daar heel erg amuseren. Kristel pleit schuldig aan het eten van sandwiches met zoute chips, en zelfs kevers slaat ze niet af. Al moet gezegd dat deze nutriscore ‘A’ zouden hebben, moest je ze in de supermarkt kunnen kopen tenminste.

Bert is wellicht de snelste onder de kookouders. Op een onbewaakt moment glipt hij er wel eens tussenuit om een halve of hele marathon te gaan lopen. Bert is de partner van Kristel en bijgevolg ook papa van drie KSA’ers. Als hij op reis gaat, bestelt hij meestal iets waar hij nog nooit van heeft gehoord, maar soep met brokken van uier zou hij toch niet aanraden. Op zijn menu stonden o.a. cavia, eekhoorn, lama, kever, haai, rups en beer. Koffie drinkt hij pas nadat de koffiepot een ferme tik op z’n kop heeft geïncasseerd.

Bert is ook de naam van de volgende kookouder.

Bert is oud-leider van KSA Puurs en woont samen onder één dak met een rakker en een knaap. Zijn partner, Annelies, en dochter, Jette, zullen ook van de partij zijn in Opglabbeek. KSA Puurs is volgens hem de max omdat ze volgens hem alles kunnen, als het tenminste écht moet. In een authentiek Chinees restaurant verorberde hij ooit kippenpoten in chilisaus. De nagels hield hij voor het laatst. Verder snuift hij – zoals de meeste mensen – spaghettislierten door zijn neus naar binnen i.p.v. ze via zijn mond naar binnen te werken.

De volgende keukenprinses is niemand minder dan de partner van de tweede Bert in de rij, ze heet Annelies. Ze is mama van drie KSA’ers en kookt – geheel naar eigen zeggen – het liefst water in de waterkoker. Annelies betrapt zichzelf er soms op dat ze eerst de kruiden van een chipske likt en het dan pas opeet. Geen zorgen, Annelies, deze methode staat beschreven in de handleiding van de Pringels chips! Ze vindt KSA Puurs trouwens de max omdat ze het beste in ieder lid naar boven willen halen.

De voorlaatste maar zeker niet de minste is Katrien. Ze is de mama van twee KSA’ers. Je mag het aan niemand verklappen, maar ze heeft eigenlijk een CHIRO-verleden, sssst. Daardoor weet ze natuurlijk wel dat jeugdbeweging top is en wil ze maar al te graag mee gaan koken met KSA Puurs. Katrien at ooit rendier in een Zweeds restaurant, een aanrader! Verder vindt ze chocoladesaus onweerstaanbaar. Een bolletje ijs erbij is een plus, maar het mag niet meer bedragen dan 10% van het volume saus.

We ronden af met nog een oud-leider van KSA Puurs en tevens partner van Katrien, Bram. Opgelet als je hem loslaat in de keuken, want hij durft wel eens een boterham met kaas in chocomelk te doppen. Na een ruiltocht toen hij nog in KSA zat, at hij ooit ‘krokodil’, wat verdacht sterk op kip leek. KSA Puurs vindt hij de max omdat hij er zelf heel erg veel geleerd heeft en er veel vrienden voor het leven aan heeft overgehouden.

Voilà, deze keur van kookies zal het komende kamp zijn uiterste best doen om alle buiken gevuld te houden. Verder staan ze ook – samen met de EHBO-leiders – in voor de EHBO en het toedienen van medicatie indien nodig. Ook voor allerhande ‘probleempjes’ of gewoon voor een babbeltje, zijn ze er.

Culinaire groeten
De kookploeg

De persploeg

Zoals elk jaar worden de filmpjes, foto’s en de kampsite verzorgd door de persploeg. Gewapend met hun camera leggen ze het kamp tot in het detail vast.

Brecht Luts

Dag iedereen, ik ben Brecht maar de meesten kennen mij als Luts. Ik ben al mee geweest op 15 fantastische kampen en ik ben ook zeer enthousiast voor nummer 16, ook al is het deze keer langs de andere kant van de lens. Het reilen en zeilen van het kamp kent dus geen geheimen meer voor mij. Over de kwaliteit van mijn foto’s en filmpjes schrijf ik echter beter niets, dus snel over naar jou Killian!

Killian Waumans

Hoi, ik ben Killian. Al 7 jaar maak ik foto’s alsof ze voor mezelf zouden zijn. Want naast jarenlang leiding te hebben gegeven in de KSA heb ik ook fotografie en film gestudeerd. Fotograferen en filmen heeft dus voor mij weinig geheimen. Je kent me misschien nog van de vorige kampen. Toen was ik ook al van de partij in de persploeg.

Tot binnenkort!

Kampsite coming soon…