Kaas & Bier avond

Het KSA-kamp is weer niets meer dan een mooie herinnering. Elf dagen om nooit meer te vergeten. Het genot om van ’s morgens tot ’s avonds te mogen ravotten, kampen bouwen en alleen maar te doen wat we graag doen!

Tijd dus om deze fantastische tijd nog eens op te frissen! U wil natuurlijk weten wat uw teergeliefde zoon daar 10 dagen heeft uitgestoken aan de zijde van de Vikings? Of liever gewoon een gezellig samenzijn? De perfecte avond trouwens om eens een babbel te slaan met de leiders die elke zaterdag klaar staan voor jullie jonge knapen. Nog maar net lid? Kom dan zeker eens kijken, we geven u graag de nodige uitleg op uw prangende vragen!

Bent u ook reeds aan het watertanden bij het horen van dit alles?

Wij verwachten jullie dus op Zaterdag 19 oktober 2019 in het JOC Wijland in Puurs. We gaan van start om 19 u en een half uurtje later kunnen de hongerige onder ons al aan tafel! Want wat zou een Kaas- en Bieravond zijn zonder die heerlijke kaasschotel vergezeld van een streekbiertje of een glaasje wijn… 

Geen fan van kaas? Geen probleem: Ook dit jaar is er weer een heus Breughelbuffet voorzien. Dit alles zal u doorlopend aangeboden worden tot aan het dessertenbuffet.

Inschrijving

We vragen dat iedereen zich ten laatste op 16 oktober inschrijft via de tool hieronder

Hoeveel zal dat grapke kosten?

Voor volwassenen bedraagt de prijs € 15, voor kinderen (t.e.m. 12 jaar) is het € 10. Voor deze democratische prijs kan je à volonté van al het eten genieten. Betalen doe je de avond zelf.

Tot dan!

Inschrijvingen zijn gesloten!